Schaferbus

Alla inlägg den 31 januari 2012

Av Sabina Grönqvist - 31 januari 2012 10:04

Det blir ju inte fullt så mkt gåing på jobb som man skulle kunna tro, de blir liksom mest rivstarter & stopp. Alltså gäller det att ligga i för att komma upp i steg & flås. Alltså traskade jag iväg på långrunda direkt efter jobb igår. Hur skönt som helst faktiskt att ha rensat hjärnan & ställa om från work-mode. Fixade lite hemma, lagade mat & tog en paus på soffan innan jag åkte till gymmet för ett pass BodyPump. Jag gillar inte alls den stora salen till detta- musiken ekar liksom & det blir inte samma tryck alls, eller så var jag trött i kroppen kanske för jag orkade liksom inte alls ta i.    


När jag kom hem från träningen satte jag igång med lite hemmaspa: hårinpackning, ansiktsmask, hårborttagning. Ska man få ihop vardagen när man är själv av allt (borde ju få handikapp & fler timmar per dygn kan jag tycka) så får man vara effektivitets minister en masse. Alltså fick Khan öva på platsliggning medan jag duschade & gjorde hårinpackning och sitt kvar medan jag gjorde ansiktsmask. Gick himla bra tycker jag, 1 påminnelse på varje bara & sisådär 7-8 minuter    


   


... Har mellansparat lite här för en morgonrunda i parken. Tanken var en kortare promenad, men det blev 1 timme i parken. Khan fick dona omkring & sen blev det lite träning oxå. De senaste dagarna har jag tränat i superkorta pass & försökt vara noga med att sluta träna när det går som bäst & Khan fortfarande är fräsch i hjärnkontoret. Tycker det har blivit riktigt bra & idag var Khan verkligen inte klar när jag tyckte att vi var det.   Varför? Jo, får att jag ska hitta hur jag ska samla ihop Khan, lugnt & tydligt. Det funkar liksom inte att nöta ner honom med 20 min linförighet tycker jag.  Hursomhelst hade vi en mysig stund: busade med lite pinnar & mellan varven blev det filat på både högersvängar, vänstersvängar & halter i fria följet- där jag verkligen känner att vi börjar hitta tillbaka efter någon form av hårdsmälta (har övertränat utan egentlig plan allt för mkt! ). För dagen var Khan väldigt yster: boink/ wiiiiie / jag vet inte riktigt vad jag gör egentligen   Men jag tycker det blev bra ändå, förutom första vändan framförgående som var både snett, vint & med hund på fel håll. Bara att göra om & göra rätt. Ska sätta tillbaka extern belöningarna nästa pass. Har inte haft det på länge & det är dags att backa & påminna lite.


Idag är planen att åka ut någonstans och gå långrunda & sen blir det ett gympass till ikväll. Jag hoppas verkligen att alla inte tänker komma, för jag kunde bara boka reservplatser. Snart är det tack & lov februari och då brukar folkmassan på gymmet minska avsevärt  Bra tycker jag!   

Ovido - Quiz & Flashcards