Schaferbus

Alla inlägg den 24 maj 2011

Av Sabina Grönqvist - 24 maj 2011 17:43

Det får bli en kvällsblogg idag istället. Började morgonen med en pytteliten sovmorgon. Började 8:30 istället för 6:45, det gör rätt mycket för pigghetsfaktorn tycker jag.   Dagen var rätt så behagligt lugn så sätt. Däremot fick jag ju en smärre chock när jag kom ut i fikarummet för att äta lunch. Någon tyckte tydligen det var helt ok att äta min lunch. Endast en extremt liten bit smörgåstårta var kvar i min matlåda. Förra veckan var det ju någon som snodde av min ost (märkt och inte ens öppnad).   En snäll kollega delade med sig av sin lunch, som ju i och för sig var hur god som helst- men ja..   


-

Andra roliga nyheter är att jag lyckats skaffa nästan en veckas semester innan semestern.   Det är knappt något kvar alls nu tills man slipper passa tider. Dessutom verkar det som att jag kan få ytterligare 4 dagar på rad bara en vecka efter att semestern är slut- lagom till schäfer SM. I utbyte ska jag jobba helg, men det känns rätt ok med tanke på att jag får längre ledighet. Nu är det iof inte helt klappat och klart än, men jag hoppas att jag får besked senast nästa vecka. 


-

Tanken var att jag skulle traska ut  på powerwalk med Khan, men med tanke på att regnet verkligen ÖSER ner känner jag mig mindre inspirerad.   Tror Khan ska få öva lite apportering inomhus istället.   


Ovido - Quiz & Flashcards