Schaferbus

Alla inlägg den 5 maj 2011

Av Sabina Grönqvist - 5 maj 2011 19:49

Nu har jag äntligen landat lallan på sofflocket och jag lär ju inte lyfta något mer ikväll-förutom för att ta en nattrunda. Dagen på jobb var totalt sinnessjuk och jag hann inte ens ringa hem vid kl 12 för att meddela nattjobbaren om bilen skulle vara hemma.   Då hade jag nämligen knappt ätit frukost. Men ja... det blev nog bra tillslut. 


-

Hemma från jobb utfodrade jag den svältande vargen innan vi åkte ner en runda till klubben. Jag tror att jag fortfarande gick på ren adrenalin här.   Hur som helst blev det en himla bra träning trots att jag var helt slut koncentrationsmässigt redan från början. Fritt följ med fokus på vänstersvängar- blev grymt snygga  Hopp över hinder funkar fint, förutom att Khan hoppar snett åt höger över hindret.   Det är inget jag tänker bråka, det spar jag till senare. Grejade lite med kryp (med betoning på ordet då). Han fick krypa några meter och jag försökte få bort handen innan kryp och klick.   Sitt kvar/ligg kvar tränade vi också på, just kvaaar delen är ju rätt tveksam. Känns som att det behöver bli lite mängdträning de kommande veckorna. Sen var jag rätt mör i huvudet och kände huvudvärken (som jag medicinerade bort på jobb) komma krypande.   

 

(Bild från mars tagen av Nina  )    

-


  Gick en långrunda vid kalkbrottet på vägen hem och där verkade ju vara någon form av sammankomst. Bilar körde fram och tillbaka på grusvägen, folk cyklade dit och cyklade därifrån omvartannat. Jag måste vara i sanslöst dålig kondition eftersom jag fick mjölksyra i benen under promenaden.   Känns inte helt bra måste jag erkänna. Löprunda påbörjas lördag morgon...  


-


Nu är Khan rätt så nöjd med att campa i sin biabädd för kvällen. Han fick tydligen följa med till tvättstugan i förmiddags (alla gångerna dessutom) och så premiär-gick han med klövjeväskan på promenaden. 


Imorgon hoppas jag verkligen att det blir en bättre dag. Khan ska få en långrunda efter jobb och sen ska jag göra affär av dealen köp 2 för 1. Det har jag bestämt sedan i förrgår typ. 


Ovido - Quiz & Flashcards