Schaferbus

Alla inlägg den 14 april 2011

Av Sabina Grönqvist - 14 april 2011 08:09

Äntligen, äntligen, äntligen har jag gått av min passvända.   På väg hem från jobb gick jag inom Hemmakväll och hyrde lite filmer och godis.   Passade på att sanera hemmet när jag kom hem, dammsög golven- jag måste verkligen byta dammsugarpåse en annan dag... gick över badrummet med lite klorin och Wc Duck också. Attackstädning tycker jag är himla bra. 

-


På väg ner mot klubben gjorde jag ett debå stopp på mobilia för att shoppa upp mig på karameller och vin till helgen. Det byggs ju en massa där och det stod ett antal väktare på parkeringen för att försöka få ordning på kaoset. Inte för att det gjorde så mycket för folk körde lite som de ville ändå.    


-

Träningen igår hade jag inte alls något plan för. Var väl inte sådär på hugget direkt utan gled in lite i helgkoma. MEN det blev rätt bra ändå tycker jag. Det blev lite vi ska bara ha roligt, jag och min hund-känsla över det hela.   Donade runt lite på planen medan de vuxna hundar låg plats med skott. Khan fick springa budis till Nina och han springer sitt allra fortaste. Han kollade in Petra på första sträckan och där hade vi ju lite otur i tankeverksamheten.    Fortsatte greja lite med ingångar och fritt följ och det tar sig med kraft tycker jag.  Fortsatte med läggande under gång, använder klicker och klickar precis när armbågarna landar. Nu tycker jag att han börjar fatta galoppen med det momentet. Krypet blev jag riktigt, riktigt nöjd med igår. Innan har jag ju stått framför Khan men igår fick han krypa i rätt position och kröp några steg innan han fick godis på marken. Även här använde jag klicker och som sagt blev jag riktigt nöjd!   Sen fortsatte jag med "boll-projektet" och jag tror att det går framåt. Eller ja, det gjorde det tills boll nr 2 (mutan) gick sönder.   Avslutade med några inkallningar exkl bromsning med mig som kloss.   

-

Åkte hem lite tidigare från träningen för att hinna inom affären. Väl hemma var det dags att börja laga mat. Rösti, bacon och lingon. Sen hände ingenting mer, tittade på en film men somnade någonstans mot slutet.  

-

Idag ska bilen ombesiktigas och sen ska jag eventuellt ta en tur inom Satchmo's. En långrunda ska också hinnas med innan jag tar itu med lite mer städning. Sen blir det laddning inför GB-helgen   


-

Antal steg igår: 18 005

Antal steg i tisdags: 13 797

Antal steg i måndags: 15 843

Ovido - Quiz & Flashcards