Schaferbus

Alla inlägg den 9 mars 2011

Av Sabina Grönqvist - 9 mars 2011 22:07

De senaste dagen har fokus varit på jobb. Övertid deluxe igår och idag. Ett tag var det cityakuten känsla och det är ju bara att erkänna att det är rätt slitigt mellan varven.   Igår på jobb fick jag dessutom dödsstöten av en kollega som helt enkelt konstaterade att jag såg för jävlig ut.   Kanske dags att inse att det är dags att börja ta hand om mig själv lite. Landade hemma strax innan kl 23 igår kväll och hade inte en tanke på att jag lovat köpa bröd till avdelningsfrukosten   Alltså fick jag vända i dörren och traska iväg igen. Lite fler siffror på stegräknaren tackar jag ju inte nej till. 


Idag hann jag inte ens landa på sofflocket en vända innan jag satte kurs ner mot onsdagsträningen. Hade bestämt mig redan innan att jag inte skulle tragla med Khan om han agerade Me-Khano heliumballongen. Jag hade laddat till max rent mentalt & Khan skulle åka in i bilen. Khan gjorde sitt allra allra bästa och var superduktig   


Vi började med platsliggning som ju blev oväntat kaosartad. Jag valde att behålla Khans koppel på och stod ganska nära. Khan gick upp från platsen en gång, men vi gjorde om och gjorde rätt.   Sen kommenderade Lotta runt oss i massakerlydnad. Khan gick verkligen superfint! Slalom mellan de andra hundarna klarade han galant.   Precis när sista hunden gått klart öppnade sig himlen och haglet öste ner över oss. Istället fick vi öva lite på kaffetarmen. Efter fikan fick Khan öva på fot= kontakt ger klick+karameller.   Varvade lite med att ta ett steg och att gå några steg i kringelikrokar. Gjorde några inkallningar som gick kanon. Avslutade med lite kryp. Innan vi gick mot bilen fick Khan springa budisar till Cina och det var ju hur kul som helst att få springa lite och få karameller.   


Imorgon jobbar jag morgon och tanken är att plocka ut lite av den flex jag har samlat på mig. Khan ska få sig en långrunda och eventuellt tar jag en tur ner om klubben för att träna lite.   


Antal steg igår: 19 365
Antal steg idag: 21 169 

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards