Schaferbus

Alla inlägg den 30 mars 2011

Av Sabina Grönqvist - 30 mars 2011 09:13

Idag körde jag en favorit i repris och tog en sovmorgon. Kände mig rätt utvilad faktiskt när jag traskade ut på morgonrundan som ju inte direkt blev en lugn historia. Khan flög runt rundan som en påtänd lipizaner häst hög på ecstacy  . Kom hem och huttade in honom i buren innan jag satte mig i soffan och andades genom näsasn.  

-


Gårdagen blev en rätt lugn tillställning. Traskade lite på rundor med Khan och sen läste jag en bok samtidigt som jag höll mig uppdaterad i bloggvärlden.   Framåt kvällen lastade jag hunden i bilen och åkte iväg på långrunda och my gawd så mycket spring han hade i benen.   Fick lite inspiration och avslutade rundan med att träna lite lydnad. Fritt följ med fokus på position, fart och snabba belöningar. Gick bara korta, korta sträckor och svängde, donade och grejade. Varvade med att belöna i halter alternativt under gång. Körde några hopp som gick superbra även om jag hade lagt på lite höjd. Han hoppar fortfarande snett men ja, han hoppar och sätter sig. Sen fick Khan skälla. Donade med att han ska sitta under tiden istället för att studsa med framtassarna i marken. Blev ganska bra tycker jag, MEN han backade bakåt under tiden.   Avslutade med lite bitlekar i kampskinnet och jag tycker minsann att det är lite skillnad- min trasa!   Det är  i alla fall världens coolaste lek tycker Khan och satsar rätt rejält, studsar, skäller och kastar sig framåt för att få tag i trasan.  

-


Kvällen, igår, blev precis lika lugn som dagen i övrigt. Åt pasta med god curry sås a lá vad finns i kylskåpet.   Sen landade jag i soffan och drack ett glas vin (det är ju min helg nämligen) Traskade en sista runda vid 22 tiden. 

-

Idag ska jag städa lägenheten, köra iväg och handla karameller till ikväll och ikväll blir det äntligen träning nere på klubben.    

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards