Schaferbus

Alla inlägg den 18 mars 2011

Av Sabina Grönqvist - 18 mars 2011 16:37

Jodåsåatt... bilen lämnades in på service i onsdags. Planen var att jag skulle hem och hämta Khan sen på eftermiddagen och ta bussen ut för att hämta bilen. Nu blev det ju INTE så. Efter mötet from hell på jobb ringde bilmekanikerna med riktigt tradiga besked. Servicen var gjord, MEN bilen behöver lagas för ytterligare 16 000.  Byte av kamrem och hela växellådan. Jag åkte i alla fall och hämtade bilen, men då gick bussh****et inte mer än till värnhem på eftermiddagar.   Alltså fick jag traska hela vägen. Efter det var jag bara så less, besviken och nere att jag INTE hade hjärta att åka ner till träningen. Jag VET att jag hade tagit ut det på Khan i ren frustration och då kändes det bättre att stanna hemma.  


Igår efter att ha tyckt rätt så synd om mig själv en bra stund, tog jag tag i det och räknade igenom budgeten och det går ju att laga bilen. Kostnaden delas på 6 månader och ja, det är ju bara att hålla tyglarna i spenderbyxorna.   För mig är det viktigt att försöka ha råd med bilen, kunna åka ut till skogen med Khan, gå långrundor och åka och träna. Då sparar jag hellre in på annat. 


Idag har jag hämtat upp mig, pratade av mig på väg hem från jobb- tack!   och traskade en mysig runda med pälsen.  Sen satt jag på golvet med Khan i knät en liten stund och bara mös.   Hämtade mig så pass att Khan faktiskt fick öva lite "Fot" på promenaden med hjälp av en pinne. Han var något taggad, men SÅ fint han gick.   Vila en vecka är ju kanske inte helt optimalt för hans form, men ja- så blir det ibland. 


Nu blir det till att traska iväg till affären. Jag har för första gången på länge kommit på en middag som jag är sugen på. Egna hamburgare, himmagjorda pommes, köpebröd och så lite vin på det...  Imorgon ska jag se om inte Khan ska få sig ett träningspass. Känner mig riktigt taggad faktiskt.   



Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards