Schaferbus

Alla inlägg den 25 mars 2011

Av Sabina Grönqvist - 25 mars 2011 07:00

Historien med bilen har ju utvecklats till en långdragen grej av kraft.  Tanken var att jag skulle dela upp notan på 6 månader med ett Volkswagen kort. MEN så tänkte jag ju inte på att jag var student sist jag deklarerade liksom.  *Trötta mig* Alltså måste jag skicka in arbetsgivarintyg och de senaste två lönespecifikationerna. Det tar ju några dagar att fixa liksom= inte lönt eftersom bilen ju skulle hämtas.   Ringde till verkstaden och jag tror att det eventuellt är så att varenda en där vet vilken bil som är min. SÅ illa var det. Hur som helst så löser det sig, även om det inte kändes så i onsdags kväll. Då var jag nära ett besök på psykakut för att få valium, stesolid eller vad som helst.    Det är inte särskilt hälsosamt för plånboken att ha bil- så är det bara.   Nu hoppas jag på att slippa fler stora utgifter, för det tror jag inte att mina nerver håller för. 


-

Jag var ju ledig igår och efter en långsam start i soffan på morgonen traskade vi iväg på en långrunda i vårvädret. Stannade lite här och var för att träna the micro version. Khan fick öva på fritt följ (går 2-3 steg innan belöning och plussar med rösten i vändningar), kryp, hopp över diverse hinder längs vägen, inkallning och platsliggning. Just igår var Khan en riktig blogghund.  Efter promenad och en stunds lock koma tog jag itu med att bada Khan. Hans päls och vita (?) bycor var ju bedrövligt äckliga   Fick ett shampoo när jag var på Fredrik Steens föreläsning som jag testade. Det luktade körsbär, big time! Inte så värst manligt...  Khan blev hur som helst ren, men herregud som han ser ut...   Jättefluffig, pälsen den står åt alla håll i tusen tals virvlar.   Insane...  Passade även på att klippa gossens klor. Fluffig päls passar dållet ihop med långa klackeskor, nämligen.       


-

Bilen fick jag äntligen hämta hem igår och nu hoppas jag verkligen att jag slipper fler överraskningar. Bilen är för övrigt som ny efter utvändig & invändig tvätt.  Just nu tycker jag det är redigt tradigt att jobba helg och missa hundträning, när jag kan ta mig iväg liksom.  MEN jag är så tacksam för träningskompisar som pepar och bryr sig-både om mig och Khan!!      


-

Ikväll jobbar jag 13:30-21:30 och i helgen jobbar jag 6:45-15:30. Ser inte så värst mycket fram emot sommartid på söndag, kan jag tala om.   Jag är definitivt ingen morgon människa  och att ställa klockan på 4:30 istället känns ju faktiskt rätt bedrövligt. Jag tror minsann att jag ska flexa ut så tidigt som möjligt...   


-

Antal steg igår: 16 230

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards