Schaferbus

Alla inlägg den 22 mars 2011

Av Sabina Grönqvist - 22 mars 2011 06:00

Igår vaknade jag klockan 06, alltså en hel timme innan jag hade behövt stiga upp.   Efter morgonpromenaden åkte jag till veterinären för att ta blodprov på Khan. Så nu hoppas jag att rabies sprutorna har tagit så jag slipper göra om hela karusellen. Själva sticket märkte Khan inte alls, han var alltför upptagen med att pussa på sköterskan och käka frolic för besväret.  Svårt att tro att Khan bara för någon månad sedan skrek som en stucken gris om man höll fast honom.   Passade på att väga Khan när vi ändå var där, 32 kg. Gick en långrunda på stranden så att Khan fick springa av sig innan jag åkte hem och tog itu med städningen. Dammsuga, torka golv, plocka undan (för femtielfte gången). Kvar till imorgon är att ta itu med alla kläder.     

-


Även idag ställde jag klockan fastän jag jobbar kväll. Normalt brukar jag ju vakna av mig själv halv åtta-åtta. Idag ska jag däremot traska iväg till företagshälsovården för att bli vaccinerad. Vi blir ju helt gratis vaccinerade mot TBC, hepatit & svininfluensa. Eller ja, det är ett krav så det är bara att sticka fram armen.  Jag hade ju gärna fixad det på jobb och sluppit traska ner till triangeln.. men men det går det också.  


Imorgon ska bilen in och fixad. Sen kan jag ju bara verkligen hoppas att de inte hittar något alls på besiktningen.  Det blir lite körigt tidsmässigt eftersom jag jobbar den tradigaste turen 8:30-17:30 plus att jag ska handla avdelningsfrukost. Bröd, pålägg och så lite klin. Verkstaden stänger 18:00 och att ta sig från södervärn ut till hamnen på ynka 30 minuter i rusningstrafiken tror jag funkar sådär. Flex och semester får man ju inte heller hur lätt som helst.  Alltså får jag plocka ut en låne bil för att hinna hämta bilen på onsdag. Det är mycket med det värdsliga.  Hur som helst så SKA jag hinna ner till onsdagsträningen om jag så ska sladda in sekunderna innan *BASTA*  


-

Antal steg i söndags: 13 855

Antal steg i lördags: 8 693

Antal steg i fredags: Glömde stegräknaren hemma.   

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards