Schaferbus

Alla inlägg den 25 april 2012

Av Sabina Grönqvist - 25 april 2012 09:18

 


Startade dagen med en rejäl sovmorgon och har precis landat i soffan med kaffekoppen. Hade en liknande sovmorgon igår vilket resulterade i att jag faktiskt kunde vara vaken och pigg till kl 01 inatt. Traskade sista rundan med Khan då, innan jag gick och la mig= jag kan ta det lite lugnt nu på morgonen. 


Igår tog jag det faktiskt rätt lugnt. Gick morgonrunda med Khan och sen låg jag kvar i soffan rätt länge med min bok. Framåt lunchtid fick jag lite fart under fötterna: dammsög, fixade disken, duschade & sen gick jag för att hämta bilen och åka iväg på runda. 


Har funderat lite fram och tillbaka sedan i söndags då Khan helt plötsligt inte var superintresserad av sin frukost.   Det har bara hänt 1 enda gång every och då var hans halsinfektion rätt ful. Ringde och pratade med Anita som var tveksam till en ev ny infektion eftersom det såg så fint ut vid sista återbesöket. Istället funderade hon kring magtrakten & illamående (som då kan förklara att han liksom sväljer & lite sämre aptit men frisk i övrigt). Jag var först rätt tveksam till det men Khan har inte feber, är inte röd i halsen- jag har dragit ut tungan så mkt det gick på icke sövd hund, och det luktar inget i halsen.   Pratade med mamma igår och tydligen är min väluppfostrade jycke en regelrätt mås-skit-snaskare på deras promenader....   Dessutom har det knorrat lite i hans mage trots att han nästan precis ätit. Alltså åker han på en extra avmaskningskur idag, men får vila från onsdagsträningen just in case. 


Övriga happenings är att jag verkligen måste proviantshoppa. Jag har inte så mycket som pålägg hemma & middagen igår var ett rätt rejält hopplock av " vad har jag längst bak i skafferiskåpet". Att fundera ut middagar är det tråkigaste jag vet....


       


Förutom att fylla upp skafferiet och gå hundrundor (Diva kommer hit någon timme efter lunch) hade jag tänkt spendera dagen i soffan & läsa. Har köpt Nina Svartbergs " Att lyckas på tävling", inspirerad av föreläsningen som Anki höll i. 

Ovido - Quiz & Flashcards