Schaferbus

Alla inlägg den 10 april 2012

Av Sabina Grönqvist - 10 april 2012 05:45

Det har varit en helt underbar träningshelg tillsammans med världens bästa onsdagsgrupp & GB.   Vädret hade kunnat vara bättre men i gengäld har det inte spöregnat hela helgen. Jag & Khan (fast kanske mest jag) har övat på det vi verkligen behöver. Det som värmer mest i mattehjärtat är att jag insåg att jag faktiskt KAN få Can-Can MeKhano - tyst, fokuserad & lugn   


 


Nu är det ordning & reda ut ur bilen & det ska vi öva mkt på! I helgen fick vi störning av Molle som övad skall precis framför, Mattias som kastade både Frolic & brandslang och sen häftiga rörelser & skratt (Khan absoluta favvo störning- ni skrattade nog åt mig jag kommer direkt   ). Återigen är det jag som har bråttom alt inte litar på att han stannar i buren & försöker säkra.   


Vi har även hunnit med att öva på hörsamheten (även när bollar kastas på marken), stadga i sitt / ligg och så budföringen. Nu har jag en träningsplan- uppskriven i den limegröna boken- ett bra tag framöver, så det blir nog bra om nåt år eller två.   Just ja- sen blir det nolltolerans på det här skalltramset *host harkel*. Duktig har han varit iallafall min prins!   

Fokus ett bra tag framöver får helt klart bli på stadga i sitt/ligg/stå så jag vet att det funkar. Lite kul att Khan kunde sitta som ett ljus när vi tränade budföringar, bara en sån sak. Han kan min Kamikaze - innerst inne.   Korta pass med paus emellan, länga tiden sen länga avståndet, belöna på avstånd. Nu blir det några dagars träningsvila & sen vet jag vad vi ska öva på under promenaderna de kommande veckorna. 

Idag är det tillbaka till verkligheten & ikväll efter jobb måste jag verkligen ta tag i städning och lite sånt som verkligen varit på sparlåga först pga kvällspass & sen träningshelg.    

Ovido - Quiz & Flashcards