Schaferbus

Alla inlägg den 17 april 2012

Av Sabina Grönqvist - 17 april 2012 07:15


Igår startade jag dagen med mysfrukost: baguette i ugnen, apelsinjuice, räksallad på baguetten & så kaffekoppen. Satt en bra stund i soffan med Macbooken innan jag traskade iväg på morgonrundan. Blev så inspirerad av vädret att jag tränade lite platsliggning på en gräsplätt. Jag är riktigt nöjd med träningen & frolicen tog snabbt slut. 


Hemma igen blev det att ta tag i hemmet. Började med att röja undan, vika tvätt, ta hand om disken och sen gick jag loss med Elextrolux, nya hundlakan i soffan efter att ha låtit Elextrolux fara över även soffan. Fram med disktrasan och torkade av alla skåp i köket & sen in i badrummet för samma procedur. Vattna blommor, rensa papper & deklarera hann jag också med. Var färdig lagom till lunchtid & fixade hemmagjord pytt & kaffe. 


Framåt eftermiddagen traskade jag och Khan till stationen för att möta upp Anna & Lilly. Det blev några härliga timmar på stan i solskenet. Vi satte oss på en bänk och blev kvar ett bra tag. Innan vi traskade vidare fick Khan öva ett kort pass: linförighet & stadga i ligg. Mitt på Gustav och med 2 polishästar några meter därifrån som störning. Traskade vidare till stortorget och där körde jag ett nytt pass ligg kvar medan Anna & Lilly försökte störa ut Khan. Duktig är han!   Följde Anna & Lilly till stationen och sen traskade vi hemåt igen. 


Idag blir det en tur till Sysav för att kasta allt som hamnat ute på balkongen, sen är det bara vårpiff kvar innan jag är nöjd med balkongen. Resten av dagen ska spenderas med några kompisar. 2 av dem har precis fått barn så det blir massa bebisgos & några blöjbyte...   

  

Ovido - Quiz & Flashcards