Schaferbus

Alla inlägg den 6 mars 2012

Av Sabina Grönqvist - 6 mars 2012 21:43

Igår tog jag en paus från hundträning. Istället fixade jag snabbfikade (äggamacka & kaffe) och sen drog vi till BO01, satte oss i solen och bara mös. Hundarna var såklart med!!   Gick en liten runda innan det var dags att ta sig till jobb. Kändes rätt gott att ha laddat batterierna. 


Jodå- det finns en macka till hundarna oxå i påsen. 

     







 



Lyckades faktiskt flexa ut enligt plan idag. Planen var att åka iväg och långrasta men eftersom bilnyckeln var borta blev det en rask promenad hem via Buketten på mobilia istället. Väl hemma tog jag itu med lite uppfräschning (vill undvika att städa på min enda lediga dag): plockade undan, tog ett varv med elextrolux, städade badrummet, diskade, torkade av köket, hängde in tvätten & vattnade blommorna. Khan fick sig ett vårbad och blev alldelles fluffig i pälsen.   Avslutade med att tända ljus för mys-effekt. 


Senare på kvällen fick Khan massage av en tjej som håller på att utbilda sig. Jag hade ju trott att han skulle totalt vägra, men det gick riktigt bra.   Han ville inte somna- men det tycker jag ju inte är så konstigt. Hon kunde inte hitta något konstigt när hon klämde igenom Khan däremot märktes det att han inte hämtat upp all muskelstyrka än från när han var sjuk & vinter= matte bromsar alla tjurrusningar.  



Imorgon är det onsdagsparty och jag är ledig. De här endagars ledigheterna börjar verkligen gå mig på nerverna.    Min plan är iallafall att bara ägna mig åt nöje (därav städning idag). Det får bli en låång härlig runda i vårvädret & under tiden ska jag formulera en plan för kvällens träning. Tror jag ska fokusera på platsliggning, apportering, hopp och framförgående.          

Ovido - Quiz & Flashcards