Schaferbus

Alla inlägg den 22 mars 2012

Av Sabina Grönqvist - 22 mars 2012 07:45

Arbetsveckan version light fortsätter & det känns ju rätt nice att våren passat på att göra entré på riktigt. Igår var jag ledig-igen. Tanken var att tvätta på morgonen, men det hann jag nte med. Istället gick jag en långrunda med Khan- variant powerwalk och sen tog jag itu med städningen. Framåt lunch körde jag ut mamma & Petra till jobb innan jag hämtade upp mormor på vägen.


Mormor ville gå in på Mobilia så jag plockade upp Diva på vägen- och efter att mormor diskat & städat lite till mamma rullade vi hemåt. Gick iväg direkt på runda med hundarna & det blev 1 timmes promenad. Några diskussioner med Diva hur man går i koppel f f a vid övergångsställen (nej man får inte stötta Khan i nacken) så var det faktiskt en lugn & mysig promenad.  


Efter lite balkonghäng & middagsfix åkte jag ner till klubben för onsdagsparty. Tack för goa våfflor Irene.  


På appellplanen var det rätt mörkt eftersom lamporna inte fungerade- alltså fick alla försöka trycka ihop sig i skenet av 1 strålkastare.   Kattis kommenderade mig & Khan i ett ljudligt pass linförighet, men som blev tyst när jag stoppade undan klickern i fickan. Den fick komma fram igen efter lite mer värmning. Grejade även med snabba läggande. La bollen i backen & attans vad snabbt han kunde kasta sig ner för att få ta den.   Körde lite linförighet med bollen på marken & det var ju rätt brötigt till en början, men efter en liten stund fattade Khan vinken: "tittar man inte på bollen får man tillslut ta den & då kampar Kattis med mig". Avslutade med fjärren som blev fin tyckte jag- förutom sista skiftet där han vände sig om mot bollen (då fick han inte den, såklart   )  Han fick göra om, fick en karamell & sen var vi klara.


Avslutade som sagt med våffelfika & sen var det dags att rulla hemåt, lämna av Diva & sen åka hem och titta på Criminal Minds. Idag börjar förresten tv-programmet "Unga läkare" på kanal 5, lite kul tycker jag att det är filmat här i Malmö, så jag tänkte ta & kika (om jag kommer ihåg det vill säga).  

Ovido - Quiz & Flashcards