Schaferbus

Alla inlägg den 10 februari 2012

Av Sabina Grönqvist - 10 februari 2012 05:15

Har försökt hur många gånger som helst att ladda upp videofilmer på träningar, men det går inte. Åhh så tråkigt! Jag älskar bilder & filmer på bloggar och så kan jag inte lägga upp några själv.  


Filmade när jag och Khan övade "vinka" och "halta" igår- men det får ni alltså inte se.   Hur som helst blev det några jättebra och KORTA pass! Så bra att Khan t om ratade sin leksak för att få träna med mig- DET mina vänner har ALDRIG hänt, leksaken har alltid varit bättre än matte fram tills igår.   Halta är inte helt klart, men vinka kan han på kommando- nu vill jag få honom att vinka tills jag bryter. Som det är nu vinkar han en gång sen håller han tassen upplyft & still. 


Träningspasset gick så bra att jag körde lite ställande u gång och bakdelsarbete inomhus (jag står still på ett ställe & svänger vänster med hälen murad i golvet). Använde extern belöning på ställandet (som Khan struntade fullständigt i   ) och sen hade jag bollen i vänster hand under bakdelsarbetet (lite konflikt i början: kolla på bollen el matte... men valde matte   !! )


Långrundan var en helt vanlig svensson runda där vi lekte med en pinne. Pinnen fick jag dessutom tillbaka 8 ggr av 10-  "matte kasta igen, bitte sehr!.".. Åhh vilken känsla som jag tog så för givet innan   Jag trodde liksom att alla hundar älskade den leken... 


Majoriteten av dagen ägnade jag åt att samla vuxenpoäng. Tvättade mellan 13-16 så det var ju lika bra att passa på att städa & plocka undan. Gick 3 vändor till pappersåtervinningen (jag har en smal balkongdel där jag kan ställa sånt jag inte vill se), plocka undan allt skräp i lägenheten, städade badrum, kök, golv och gick över soffan med elextrolux. Medan tvätten torkade traskade jag iväg på långrunda. Vattnade blommorna, vek tvätt och sen kände jag mig rätt nöjd med dagen.  Hade egentligen tänkt springa till gymmet men jag orkade bara inte stressa.


Idag är planen att åka till XXL Lutz efter jobb och sen gå en långrunda på Bulltofta. Det är ju det enda positiva med vintern, att man vågar låta hundarna vänta i bilen. Jag kör ju liksom inte två

gånger....



Ovido - Quiz & Flashcards