Schaferbus

Alla inlägg den 27 januari 2013

Av Sabina Grönqvist - 27 januari 2013 10:54

Den här helgen har jag verkligen inte haft mer än knapp styrfart. Rätt skönt det med ibland. I fredags fick Khan faktiskt vara hemma eftersom jag hade en kort dag på jobb & det råder status: Dunderförkyld på Hasselgatan. Den vill jag verkligen inte ha! Gick raka vägen hem efter jobb, hämtade Khan & traskade iväg på långrunda. Kvällen spenderade vi hos Mimmie, lagade lite mat tillsammans & sen kollade vi på Eva Rydberg teater på Youtube. 


 


Igår tog jag en innedag. Khan fick springa av sig i parken rejält på morgonrundan med lite hjärngymnastik under tiden & sen kröp vi upp i soffan med täcke, tända ljus & några avsnitt av Firman på Viaplay. Tog en paus i mysandet mitt på dagen för att gå & handla men annars var det inte mycket action just igår. Framåt kvällen fixade jag lite disken, vattnade blommor & traskade iväg på en långrunda med Khan. Khan har ju verkligen behövt bada några veckor nu & igår efter långrundan passade jag på. Vill ju gärna inte behöva gå ut på några timmar i det här vädret. Khan blev shamponerad & sen fick han ha sitt ny Furdry täcke resten av kvällen.


 


 

Jag tycker faktiskt att täcket fungerade rätt bra. Khan torkade snabbare & jag slapp dessutom torka alla vita väggar/möbler i lägenheten när han skakat sig.  


Kvällsmaten igår fick Khan i en aktiveringsleksak:

 


Idag hade jag egentligen tänkt packa en matsäck & åka iväg någonstans för långrunda. Men när jag vaknade imorse till värsta dimman, nollgradigt & megablåst bestämde jag mig snabbt för att köra vidare på temat: snigelfart & myshelg. Vi ska såklart gå iväg på en långrunda & jag tänkte ladda inför veckan med gymmet ikväll, men annars blir det soffhäng med tända ljus för hela slanten. 

Ovido - Quiz & Flashcards