Schaferbus

Alla inlägg den 9 september 2011

Av Sabina Grönqvist - 9 september 2011 09:40

Igår tog jag det rätt så lugnt. Diskade undan disken, sminkade mig och sen tittade jag runt på lite olika bloggar. Gick en powerwalk runda på 40 minuter strax efter lunch och Khan fick ha sin klövjeväska på sig ( packning: påsar och nycklar). När vi kom tillbaka lämnade Petra över bilen och sen åkte jag och handlade. Enorma vuxenpoäng plockade jag eftersom jag 1. Planerat maten ett bra tag framöver 2. storhandlade efter listan.  

 



-

   

 

Kom hem och vände kändes det som. Fixade lite käk, himmagjord pytt *mumsmums*, gav Khan mat, drack en kopp kaffe och sen åkte jag till stranden. Tanken var att bara gå en avslappnad promenad, fota litegrann (solnedgång = underbart ljus). Khan däremot hade en annan plan och intervallade sig själv. Den hunden kan springa han! Promenaden blev i alla fall hur avslappnad som helst eftersom Khan själv höll koll på mig. Jag traskade runt, fotade och bara njöt. Lite filmscen över det hela faktiskt. På väg tillbaka fick Khan springa och hämta sin boll ( gappay som jag råkade kasta ut i vattnet- trodde inte den skulle åka så långt  ) Jaja, hursomhelst jag kastade bollen bakåt och fortsatte gå- Khan sprang ikapp, sladdade in och lämnade bollen i handen för en liten kampstund. Vi gjorde om det några gånger, själv hade jag storknat men Khan fortsatte springa.   Traskade en runda till för att gå av honom lite mjölksyra och tydligen var det en rolig lek eftersom Khan självmant gick "här" 10 minuter till bilen.  


     


-

Eftersom vi ändå var ute och körde hämtade jag upp mamma på jobb ( jobba 7-21 3 dagar på raken + vänta 1 timme på bussen är inte skoj). Svängde inom Triangeln och hämtade Petra och Carlzon när vi liks var igång. Den hunden går ju väldigt roligt tycker jag   - han liksom trippar medan min egen ser lite mer trasdocksaktig ut. Jag fick bilden av Carlzon med röd handväska- men jag vet inte om Petra tyckte den var lika skojig.   


-

Idag är planen att duscha (!) ev hinna färga håret som ser ut som ett skattbo. Khan ska få träna är det tänkt och gå långis, sen ska han få duscha ikväll. Ska dammsuga och städa toaletten också- efter att Khan har duschat. Ska springa ner om Hemmakväll/ filmaffären på hörnan och hyra några filmer också. 

Ovido - Quiz & Flashcards