Schaferbus

Alla inlägg den 2 mars 2013

Av Sabina Grönqvist - 2 mars 2013 09:52

Dags att sammanfatta veckan känner jag som ändå har varit riktigt bra både på jobb, hundträning, gymträning & sociala hållet. Den där balansen som jag kände saknades under hela hösten börjar sakta infinna sig, även om jag ibland måste mota bort dåligt samvete & jag borde verkligen. 


I tisdags spenderade jag en mysig heldag ute i Häljarp. Khan visade sig vara en redig nanny & jag fick skäll av Kattis   Jag var nämligen inte helt säker på att Khan skulle fatta det här med att vara försiktig kring spädbarn & fick stå med skämsmössan när han sänkte huvud, la bak öronen & smög fram flera meter innan för att försiktigt lukta på David   . För första gången ever hade han dessutom tid att gå på husesyn & somnade ute i hallen medan vi satt i köket/vardagsrummet.




-

I onsdags var det dags för träning nere på klubben. Efter lite fika tog jag ut Khan för att som Nina skrev: minska Kamikazen i Khan. Gick den numera obligatoriska rastnings- & ihopsamlingsrundan innan vi körde igenom lydnadsklass 1 minus apportering & platsliggning.  Ok att linan var på, MEN det kändes riktigt riktigt bra & var helt fritt från dumheter.  


-

 

I torsdags tog jag tag i min egen träning efter lite hemmafix & hundrastningen. Det blev ett dubbelpass med både pulshöj & coreträning. Var hemma vid 22 & då var det bara att kasta sig in i duschen, gå sista rundan & sen slänga sig i säng för att orka upp när klockan ringde kl 05.


-

Igår var planen "FREDAGSMYS". Slutade kl 14:00 (vet inte när det hände sist) & solen sken. Hämtade upp Khan & åkte iväg på rastrunda ute vid Burlövs Brukshundsklubb. Allting gick helt enligt planen tills det var dags att öppna vinflaskan. Vinöppnaren passade på att brytas av när jag skruvat "fast" den. Fick vända upp & ner på hela lägenheten för att hitta verktygslådan mamma köpte till mig, fick loss skruven med en tång (AJ mina händer) & sladdade in på Mobilia 19:59 och shoppade upp mig på en ny. En timme senare än planerat landade jag iallafall på soffan med en film.


   

Idag väntar en långrunda i det fina vädret & ev lite lydnadsträning. 



Ovido - Quiz & Flashcards