Schaferbus

Alla inlägg den 28 juli 2012

Av Sabina Grönqvist - 28 juli 2012 11:30

Äntligen har sommarvärmen kommit till Skåne. Jag har passat på att vara på stranden så mycket som möjligt & har faktiskt undvikit att bränna mig, förutom på fotryggarna där jag glömde använda solskyddskräm. 


Khan har fått långrundor tidigt på morgonen & senare på kvällarna när det varit lite svalare. Vi har hunnit med att bada lite också. Khan skar sig på något i vattnet sist vi var & badade, så nu går han med bandage. Han skar sig i kanten på trampdynan vid klon som sitter uppe på benen liksom.


   



I torsdags träffades jag & en kompis i pildammarna för att vara med på Allsång- pildammarna i mitt hjärta. Det var rätt trevligt tycker jag. Lite extra kul att höra en hel publik ta i från tårna och sjunga Euphoria. 


I fredags tog jag en paus från beachen eftersom släkten kom på besök. Vi fixade lite fika & sen gick vi ner på gården så att barnen fick leka lite på lekplatsen. Khan fick följa med & ligga i skuggan- rätt mysigt tyckte han nog och för att inte vara van med barn skötte han sig rätt ok när 3 busungar for runt   . Kvällen spenderades i alnarpsparken tillsammans med mamma, mormor & Petra. Vi hade tagit med oss middag & hade det inte varit för alla mygg (nej, vi hade ingen spray den är slut) så hade vi nog suttit kvar ett bra tag till. OS- invigningen blev det inget av. Jag fick vansinnigt ont i halsen & öronen och spenderade mestadels av natten med att fundera över hur många gånger / minut man faktiskt sväljer  . Idag känns det lite bättre så länge jag proppar i mig ett batteri med piller. 


Det får bli till att vila i helgen, jag vill inte vara sjuk en sekund mer än nödvändigt på min semester. Apoteket på Mobilia ska få sig ett besök, rätt nice att ha det 5 minuter från dörren. Khan ska få ytterliggare 1 långrunda har jag tänkt, men det blev tyvärr ingen skogsträning för oss, men i gengäld hade jag tänkt bli frisk snabbare iom att jag vilar   . 

Ovido - Quiz & Flashcards