Schaferbus

Alla inlägg den 3 maj 2013

Av Sabina Grönqvist - 3 maj 2013 10:24

Igår eftermiddags kom rastlösheten - äntligen - smygande. Det tar jag som ett tecken på att det verkligen har börjat vända, eller som jag sa till jobb när jag friskanmälde mig till måndag: Nu känner jag mig vanligt förkyld   . Igår tog jag iallafall med mig lite träningsgrejor ner till parken. Tanken var att träna med Khan & sen gå en långrunda. Nu tog bensinen slut efter träningen men det blev ett rejält träningspass av: rutan. Jag ville testa min tanke om att ta bort springet från inlärningen, alltså stod jag rätt nära rutan och skickade ca 3 gånger från varje sida innan vi tog en paus och byta sida. Det hela kändes lugn & fokuserat även mot slutet när han började bli lite trött   . Efter en inledande diskussion om huruvida träningen gick ut på att slunga sig mot bollen fortast möjligt blev Khan dessutom riktigt hörsam och satt fint och väntade. 



   


Avslutade träningen med en platsliggning medan jag packade ihop våra grejor. 




Efter lite vila fortsatte jag med vittringen. Provade att lägga till 2 pinnar men det blev lite väl mycket plockepinn för min smak, men rätt pinne + 1 funkade finfint. 

 

Idag väntar en långrunda i Falsterbo och sen får vi se hur mycket jag orkar med. Ett varv med Elextrolux blir det iallafall och då ska Khan få köra platsliggning (hund ligger kvar på anvisad plats tills förare säger annat). Blommor till balkongen och smink till mig ska också inhandlas. I helgen hade jag tänkt torka av ute på balkongen och göra fint med vårblommor. 

Ovido - Quiz & Flashcards